De 7 Provinciën
YDesign

Over ons

De 7 Provinciën BV

 
Eén aanspreekpunt van concept tot en met de oplevering, 
Door grondige voorbereiding geen vervelende tussentijdse verrassingen,
Duidelijke en heldere communicatie,
Omschrijving werkzaamheden en definitieve prijzen.

 

Grote of kleine verbouwingen in uw woning of bedrijfsruimte, niets is ons te gek. Wij pakken interieurs en exterieurs aan met mooie, functionele ontwerpen.

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen, zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving, en creëeren en realiseren samen met u het ontwerp.
 
Vervolgens nemen we de volledige bouwkundige uitvoering van het ontwerp op ons. We bouwen en garanderen top kwaliteit en maatwerk.
Uiteraard is de afwerking steeds van heel hoog niveau.

Naast bouwen en verbouwen kunnen wij ook onderhoud en reparaties uitvoeren aan bestaande bouwwerken en constructies.

 

Eigenaar Klaas Timmer
 
“Ik ben Klaas Timmer, groot aandeelhouder en oprichter van de 7 Provinciën. Met een civieltechnische opleiding en brede ervaring in de bruggenbouw, legde ik de basis voor ‘degelijk bouwen’. Met een aanvullende creatieve opleiding kon ik beginnen met het aanbieden van de combinatie ontwerpen en uitvoeren.
Zo ontstond in 1995 De 7 Provinciën BV.

Ik houd heel erg van bouwen met glas en staal. De ruimte en het licht in mijn ontwerpen maken gebruik van alle beschikbare ruimte. Ik houd van de perfectie van hoogwaardig maatwerk.”


Vakmensen

 

Naast Klaas Timmer bestaat het team van De 7 Provinciën BV uit allemaal ervaren vakmensen. De architect, de constructeur in het voortraject, diverse vakmensen die het werk uitvoeren; een mooie club mensen die allemaal specialisten zijn op hun eigen terrein.

Klaas Timmer blijft uiteraard vast aanspreekpunt en eindverantwoordelijke.

Duurzame materialen

Het liefst kiezen we voor duurzame materialen: beton, staal, natuursteen, hout en RVS (roestvrijstaal). Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor het milieu en de gezondheid.
 
Goed in onroerend goed
 
Wij treden regelmatig op als aankoopmakelaar van onroerend goed. Het kan gaan om een woning, loft, appartement of een bedrijfsruimte.

Door onze expertise op bouwkundig gebied kunnen we een object ook bekijken op mogelijk (verborgen) gebreken, onderhoud en kosten van een eventuele verbouwing.

We kunnen het gehele aankooptraject verzorgen. We bezichtigen, adviseren, doen de prijsonderhandeling, tot en met de notariële overdracht. Bij ons weet u als koper waar u aan toe bent!
 
Duidelijke afspraken en geen vervelende tussentijdse verrassingen

Bij De 7 Provinciën kunt u erop vertrouwen dat wij door een grondige voorbereiding van het project komen met duidelijke afspraken waar we ons aan houden.

U ontvangt van ons een helder overzicht van de werkzaamheden en de daarbij behorende definitieve prijs.

Wij zien ernaar uit om van uw woon- of werkomgeving een optimale, lichte en moderne ruimte te maken. U ook? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.